homewat wij doenover onscontact
Wat wij doen

Onze organisatie helpt bedrijf en overheid een transparant kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Gestandaardiseerde methodieken, procedures, kwaliteitshandboeken - duidelijk en inzichtelijk voor iedereen. Er hoeven geen overbodige handelingen meer verricht te worden. Tevens zorgt dit systeem ervoor dat u continu werkt aan uw kwaliteitsniveau. Kortom, uw kwaliteit staat niet meer stil. Want per slot van rekening, stilstand is achteruitgang!

Als er een goed kwaliteitsmanagementsysteem van de grond is gekomen of reeds staat, dan kan men overgaan tot het certificeren hiervan. Een goed lopend systeem kan worden beloond met een certificaat. Deze certificering kan vanuit diverse normeisen worden verleend. Denk hier bijvoorbeeld aan een HKZ of ISO 9001.

Oplossingen

De afgelopen tijd is uw organisatie bijvoorbeeld hard gegroeid en er komen diverse problemen aan het licht. Orders worden niet op tijd uitgeleverd of de werkprocessen lopen niet optimaal. Of misschien loopt uw bedrijf op tegen een drempel waar het niet overheen komt. Dit zijn slechts een paar voorbeelden waarvoor u een specialist van Plan B Consultancy kunt inschakelen. Onze organisatie heeft een transparante werkwijze en blijft in constant overleg met de opdrachtgever, zodat direct kan worden bijgestuurd.

Auditbegeleiding

Op het moment dat uw kwaliteitsmanagementsysteem draait is het belangrijk om geregeld audits te houden. Plan B Consultancy biedt de mogelijkheid uw auditsysteem te ondersteunen door aansturing van de auditors of het bijhouden van auditresultaten. Periodieke bezoeken om audits uit te voeren zijn uiteraard eveneens mogelijk.

Interim-management

Mist uw bedrijf de juiste sturing? Is door omstandigheden uw manager of directeur uitgevallen? Wat de reden ook is, Plan B Consultancy interim-management is uw steunpilaar.

 

© 2021 Plan B Consultancy - Disclaimer